ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ Ι.Κ.Ε: Αναζήτηση – Επενδυτή / Μετόχου / Συνεργάτη

H THOMAS ANGEL INVESTORS, στα πλαίσια των υπηρεσιών της, ενημερώνει ότι ψάχνει για 8 Στρατηγικούς Επενδυτές – Μέτοχους – Συνεργάτες που θέλουν να αξιοποιήσουν άμεσα τα κεφάλαια τους σε ΥΠΑΡΧΩΝ αλυσίδα καταστημάτων εστίασης με απόδοση άνω του 30% ετησίως. Τα εστιατόρια – πολυχώροι εστίασης βρίσκονται σε κεντρικά σημεία στο Σύνταγμα και στους πιο εμπορικούς δρόμους των Βαλκανίων. Τα εστιατόρια – πολυχώροι βρίσκονται ήδη σε λειτουργία και ο κάθε επενδυτής έχει την δυνατότητα να τα δει και να τα αξιολογήσει αυθημερόν.

ΟΙ ΠΟΛΥΧΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

«Επενδύστε 20.000€ και λάβετε 25% ετήσια απόδοση και 2% επί των καθαρών κερδών της εταιρείας»

Επένδυση

10.000€

Κέρδος

7.000€

Απόδοση

70.00%

 

4 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΛΥΧΩΡΩΝ – ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Α.
10.000€:

aa

10.000 ευρώ επένδυση με 12 μήνες παραμονή 10% απόδοση & σε περίπτωση παραμονής άλλους 12 μήνες 15% απόδοση. Η καταβολή της απόδοσης γίνεται στο κλείσιμο έτους & η επιστροφή κεφαλαίου την προσυμφωνημένη ημερομηνία.

Β.
Άνω των 12.500€:

12.500 – 20.000 ευρώ επένδυση με 12 μήνες παραμονή 15% απόδοση & σε περίπτωση παραμονής άλλους 12 μήνες 20% απόδοση. Η καταβολή της απόδοσης γίνεται στο κλείσιμο έτους & η επιστροφή κεφαλαίου την προσυμφωνημένη ημερομηνία.

Γ.
Άνω των 20.001:

20.001 – 30.000 & άνω 36 μήνες παραμονή επένδυσης & 25% ετήσια απόδοση. Δικαίωμα επανεπένδυσης του αρχικού κεφαλαίου για 12 ή 24 μήνες μέγιστο με μέρισμα 2% επί των καθαρών κερδών της εταιρίας ή 25% ετήσια εγγυημένης απόδοσης. Η καταβολή της απόδοσης γίνεται στο κλείσιμο έτους & η επιστροφή κεφαλαίου την προσυμφωνημένη ημερομηνία.

Δ.
Άνω 30.001€:

30.001 & άνω μέγιστη παραμονή 36 μήνες μέρισμα 4% επί των καθαρών κερδών και εγγυημένη επιστροφή του αρχικού κεφαλαίου τον 36 μήνα.

Γιατί να επενδύσω στην ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ Ι.Κ.Ε:

  • Δεν υπάρχουν κόστη για ROYALTIES – FREE ENTRY
  • Η επένδυση είναι ΗΔΗ ολοκληρωμένη με ιδία κεφάλαια. Δεν μιλάμε για προϋπολογισμούς και εκτιμήσεις.
  • Δεν μιλάμε για εκτίμηση της απόσβεσης του κεφαλαίου σας, αλλά για σίγουρη εγγυημένη απόδοση μέχρι και το 55% σε ετήσια απόδοση.
  • Τα Εστιατόρια – Πολυχώροι είναι Εν Λειτουργία. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως του Συντάγματος είναι 635τμ. Σε τρία επίπεδα, διαμπερές, προσόψεως και επιβλητικό. Ένας χώρος σχεδιασμένος να προσφέρει σε 5 ξεχωριστούς χώρους (α) ποιοτική ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, (β) ελληνικό fast-food μενού (σουβλάκι), (γ) καφέ-σνακ μπαρ, (δ) wine point – ετικέτες επιλεγμένων κρασιών, (ε) χώρο διάθεσης βιολογικών προϊόντων και όλα αυτά είναι ολοκληρωμένα με προδιαγραφές HACCP – ISO 22000.
  • Γίνεστε μέτοχος – εστιάτορας σε επιτυχημένη αλυσίδα εστίασης στο κέντρο της Αθήνας , στελεχωμένα από επαγγελματίες του κλάδου με εμπειρία άνω των 40 ετών.

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος ισχύει για 8 επενδυτές περίπου αναλόγως του ύψους επένδυσης που θα διατεθούν. Όλες οι προτάσεις θα αξιολογηθούν βάσει προτεραιότητας και το Συμβούλιο της Ι.Κ.Ε επιφυλάσσεται ως προς την τελική θετική η αρνητική έκβαση της κάθε πρότασης.

Τονίζουμε πως η επένδυση είναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ με συμβολαιογραφική πράξη για την επιστροφή του κεφαλαίου σας και με την πλήρη εγγύηση της Ι.Κ.Ε. Δώστε μας πέντε λεπτά από τον χρόνο σας για να σας το εξηγήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να σας ενημερώσουμε πλήρως για την επένδυση.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Αντώνιος Θωμάς
Τηλέφωνο: 6987500053

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message